Hieronder ziet u de daggrafiek van Heineken met de koersontwikkeling vanaf eind januari  2020.

 

 

Op deze grafiek ziet u de top voor COVID-19, de initiële reactie op het virus en het herstel tot nu toe. Als u naar bijvoorbeeld de analyse van gisteren kijkt, dan ziet u dat Heineken achterblijft in het herstel bij de AEX, Zoals u weet is Heineken een van de 25 aandelen uit de AEX.

 

Als Heineken achterblijft en de AEX de top van voor het virus heeft uitgenomen, dan betekent dat andere aandelen extra, dus veel verder zijn hersteld dan Heineken en de AEX. Een voorbeeld van zo'n aandeel is Adyen

 

Op de vraag of Heineken er dan technisch slecht bijligt kan ik nee antwoorden. Het aandeel is rustig aan een (verder) herstel aan het bouwen. Afgelopen vrijdag zette het daar weer een stapje in door opwaarts door de donkergroene dalende trendlijn te breken.

 

Bezitters van het aandeel Heineken kunnen dus vooralsnog blijven zitten en simpelweg hun stop in de gaten houden. Word extra waakzaam als de paarse lijn neerwaarts zou sneuvelen, dan zou een rit naar de lichtgroene horizontale steun op euro 87,20 wel eens realiteit kunnen gaan worden. 

===== = = = = =

Staat u nog niet op mijn mailinglist? Eén mailtje naar info@ta-site.com en u staat op mijn gratis mailinglist!

===== = = = = =

 

Klik hier om naar het overzicht met analyses te gaan.