Hieronder ziet u de daggrafiek van DSM. 

 

 

Links op de grafiek ziet u de dip als reactie op het virus. Wat er daarna gebeurde is best indrukwekkend, we mogen van een mooi herstel spreken. U ziet hier niet wat er voor het virus gebeurde, maar de 3 tot zelfs 4 toppen van voor het virus zijn ruimschoots opwaarts uitgenomen!

 

DSM hield het niet vol in het roze stijgende trendkanaal te blijven. De koers viel daaruit en zocht vervolgens steun op een intra chartlijn op euro 132,40. Vandaar werd er weer een stijging ondernomen die ik inmiddels in het blauwe stijgende trendkanaaltje heb gevangen.

 

Er spelen nu twee krachten. De eerste is datzelfde stijgende trendkanaal en de tweede is de oranje dalende trendlijn. Je zou zeggen dat het stijgende trendkanaal sterker is, maar de RSI (dit keer niet geplot) waarschuwt met een negatieve divergentie.

 

Even opletten met DSM, waarbij een mogelijke daling nog steeds kan betekenen dat het aandeel binnen het stijgende trendkanaal blijft. 

 

Bent u tevreden over mijn analyses, stuur dan gerust een keer een link door naar iemand waarvan u verwacht dat hij/ zij ook geïnteresseerd kan zijn!

===== = = = = =

Staat u nog niet op mijn mailinglist? Eén mailtje naar info@ta-site.com en u staat op mijn gratis mailinglist!

===== = = = = =

 

Klik hier om naar het overzicht met analyses te gaan.